Гробот на таткото на пејачот Дарко Лазиќ е запален. Синот е шокиран за тоа што се случило со вечното почивалиште на неговиот татко и кому му пречи.

Дека тоа е направено намерно покажуваат и фотографиите од селото Брстач. Зафатен е само гробот на Милан додека останатите не се зафатени од огнот.

Дарко смета дека ова го направиле некои на на кои може татко му должел пари но оти се уште не може да поверува дека можат да одат дотаму и да му го запалат гробот.