Александар Радуловиќ Фута по смртта на синот Лача  ја зема гитарата во раце за да не мисли на семејната трагедија.

Иако неговите најблиски соработници биле малку шокирани, Фута ги собрал буквално веднаш по погребот ја зел гитарата и почнал да свири нови мелодии.

Спасот го најде во музиката, што не е чудно, бидејќи се знае дека музиката ја има и кога ни е тешко и кога ни е убаво во животот – откриваат пријателите.