Денеска се одбележуваат 20 години од смртта на Жељко Ражнатовиќ Аркан. На поменот не присуствуваа неговите деца од претходните бракови. Еден од нив е Војин кој живее во САД и кој постојано напоменува колку бил близок со татка си.

-Тато и јас 1984 година. Фала што беше грижлив татко и горд патриот. И плус Србин од Црна Гора-напиша Војин.