Џенифер Лопез ништо не остава на случајноста. Таа се што прави мора да биде совршено без разлика дали станува збор за пеењето или глумата.

Па така 50 годишната Џеј Ло во својот дом инсталираше шипка на која вежбаше за улогата во новиот филм „Измамничките од Вол Стрит“ каде игра улога на стриптизета.

Погледнете како Џеј Ло се снаоѓа во играта на шипка.