Дваесет години по  формирањето на една од наголемите женски музички групи „Спајс грлс“ е откриена тајна за нивниот живот. Црномуреста  Мел Би откри дека биле во сексуална врска со Гери Халивел.

Таа открива дека биле страсни љубовници и дека и сега се во одлични односи.

Бевме најдобри пријателки и едноставно се случи. Се насмеавме и тоа беше тоа. Гери можеби ќе ме мрази за ова бидејќи сега живее во луксузна селска куќа со сопругот – раскажа Мел Би.