На социјалните мрежи се појави досега невидена фотографија. На неа се фолк пејачот Џеј кој почина неодамна и нашиот Тоше Проески.

Снимена е во Белград во раните двеилјадити  во некој локал и може да се види дека двајцата се во добро расположение и се шегуваат.

Две легенди на едно место