Нов хит во Европа е дрогата МДМА наменета за средовечни жени.Досега оваа дрога се користеше меѓу младите на техно забавите во облик на капсули или во прав но отсега може да се конзумира и во сирење.Да добро прочитавте, дрогата се става во познатото британско „Brie“ сирење.

Дејството на дрогата повеќе доаѓа до израз кога се става во сирење. Првите половина час нема никаков ефект но после тоа оние што го конзумираат почнуваат да зборуваат за своите сексуални фантазии.

Сепак долготрајното конзумирање предизвикува поспаност и намалени психомоторички функции.