Црногороскиот премиер реши да здивне од најавите за пад на неговата влада. Тој викендов одмараше на Ада Бојана во друштво на непознат маж. Дритан на себе имаше портокалов шорц и темни наочари.

Тој најпро се разлади во морето а потоа седна да се освежи во локлниот бар на плажата.