Драган Мијалковски ја обележа синоќешната Златна Буба мара на популарноста“. Македонската легенда е 60 години на сцената и ја крена „Борис Трајковски“ на нозе.Немаше кој не му аплаудираше.

На воодушевување на публиката по една година пауза се врати и Сашко Коцев чии настап го одбележа проблемот со пасошите.

Одлични беа и Атанас и Тино кои на шеговит начин ни доловија колку Македонците се опседнати со Инстаграм.

Овации добија и Владо Јаневски, Жељко Самарџиќ, Игор Џамбазов и Рамбо Амадеус.