Главна тема во балканските медиуми е вчерашната караница меѓу Чеда Јовановиќ и Цеца Ражнатовиќ. Чеда во 2003 година беше на високи позиции во полицијата и ја апсеше Цеца како осомничена дека ги помагала убијците на премиерот Зоран Ѓинѓиќ. Но, таа иако четири месеци беше во притвор Обвинението против неа беше повлечено.
17 години потоа првпат се среќаваат очи во очи.

Таа му одговори дека тој имал врски со Земунскиот клан, дека нивните фамилии ги носел во затвор да ги посетат, па дури и дека Легија го извадил од затвор.
На тоа Чеда имаше подготвен одговор.

Зошто полицијата не отиде кај Лепа Лукиќ кога беше убиен Ѓинѓиќ. Затоа што таа немаше никаква врска со убијците, а вие имавте-одговори- Јовановиќ.