Богдана Ражнатовиќ вели дека го одбила сопругот Вељко кога првпат и пришол и почнал да флертува со неа.

Снаата на Цеце Ражнатовиќ не сакала ништо со младиот боксер, бидејќи тој во јавноста бил окарактеризиран како женкар.

Нашето познанство започна со тоа што го одбив, бидејќи знаев каков е пред мене. Но, тоа само го натера да ме сака уште повеќе. На крајот толку многу се заљубивме и создадовме семејство, што е голем благослов за нас.Сега Вељко е внимателен, нежен и полн со љубов и разбирање. Ништо не ми пречи кај него. Напротив, маж ми го сакам најмногу на свет. Среќен сум што живееме мирен живот и што се исполнив како сопруга и мајка.