Анастасија Ражнатовиќ со своите пријатели реши да се скрие од горештините покрај река.

Таа  замина во близината на Нови Сад на Дунав на сплав каде се релаксира пред да замине на вистински одмор.

Секако и таму не пропушти да се слика за на социјалните мрежи и да позира на чамец а во преден план дојдоа нејзините облини.