Цеца  откри дека Американците се уште и нудат да снимат филм и серија за неа, но таа ги одбила. Но, ако некогаш се согласи, Цеца веќе ја избра главната актерка.

 Ако некогаш се сними филм за мене, би сакала да ме игра Анастасија, бидејќи таа најдобро ме познава. Всушност, тоа не може да биде само филм, тоа би требало да биде сериозна серија – за моите почетоци, за средбата со Жељко и што се случи потоа… Ќе биде серија во неколку сезони-објасни пејачката.

Се уште не познато кој актер би го играл Аркан.