Категорија: Магазин
Магазин

Ова е јахтата на Брена и Боба: Пловило за мирно море и уживање

пред 6 дена
Магазин

Дарко Лазиќ му продал „Мерцедес на Никола црни, член на кланот на Веља невоља

пред 7 дена
Магазин

Мир и спокој: Шолта-остров кој мора да се посети

пред 1 нед.
Магазин

„Нечемо ичи у рат“: Како пријателот на Артан Груби од Црна Гора се пушта на девојка (ВИДЕО)

пред 2 недели
Магазин

„Матица македонска“ објави заедничка книга на Никола Поповски и Трајко Славески за економијата низ различни перспективи

пред 2 недели
Магазин

Улица или институција во Битола ќе се именува со името на творецот на Maл Битолски Монмартр, Коста Хаџиантоновски

пред 2 недели
Магазин

Висар Вишка: Театарот во Гостивар нема ниту греење ниту тоалети

пред 2 недели
Магазин

Зградата на Главна Пошта на листата од седум најзагрозени споменици во Европа за 2021 година

пред 2 недели
Магазин

Професори од средното уметничко алармираат: 15 колеги се заболени, а директорот воведе настава со физичко присуство

пред 2 недели
Магазин

Концертот „Камерна приказна“ во Филхармонија

пред 2 недели
Магазин

Прв отворен повик за резиденции за автори и преведувачи од Македонија, Албанија, Косово, Србија и Турција

пред 2 недели
Магазин

10 години јубилеј на Скопје танцовиот фестивал

пред 2 недели
Магазин

Среќен Благовец

пред 2 недели
Магазин

Нов препев на стихови од Есенин на Славе Ѓорѓо Димоски

пред 2 недели
Магазин

Почина Предраг Живковиќ Тозовац – српскиот пејач ја загуби битката со коронавирусот

пред 2 недели
Магазин

„ПНВ“ публикации објави нова збирка песни на Зоран Пејковски

пред 2 недели
Магазин

Монографска изложба „Помеѓу зборот и сонот“ на Наташа Андонова во МКЦ

пред 2 недели
Магазин

Издавачката куќа „Готен“ организира резиденции за книжевни преведувачи од македонски јазик на јазиците на земјите од ЕУ

пред 2 недели
Магазин

Симон Трпчески со одбрана екипа снима материјали за новото ЦД во легендарното студио М1 на МРТ

пред 2 недели
Магазин

Поезијата на Митко Гогов ќе се чита на фестивал во Колумбија

пред 2 недели