„Имам контактирано со компании во странство, а неколку се пред одлука да инвестираат“.

Ова е одговорот на министерката без ресор задолжена за привлекување странски инвестиции, Зорица Апостолска на прашањето на ПресингТв колку пати додека е министер ги промовирала поволностите за инвестирање на странски компании и колку инвестиции како министерка има донесено во земјава.