Ознака: Владо Мисајловски
Македонија

Мисајловски: Она што Бугарија го бара е асимилација кон македонскиот народ

пред 6 мес.
Македонија

Мисајловски: Младите се разочарани и се иселуваат заради криминалите на оваа власт

пред 10 мес.
Македонија

Мисајловски: Ние не сме против изградба на автопатишта, но не на ваков начин и ваков договор

пред 10 мес.
Македонија

Мисајловски: Неминовно е да се одржат предвремени парламентарни избори

пред 1 година
Економија

Мисајловски: Meрките за помош на граѓаните не се носат бидејќи во буџетот нема пари

пред 1 година
Пресинг

Мисајловски: Koга и да има избори, ВМРО-ДПМНЕ ќе победи со над 20 пратеници разлика пред СДСМ

пред 1 година
Македонија

Мисајловски: Наместо чувар, Талат Џафери стана шампион во кршење на Уставот и го приватизираше Собранието

пред 1 година
Македонија

Мисајловски: Ќе останеме активни во Собранието, ќе ги спречуваме законите за полнење на нивните сопствени џебови

пред 2 години
Македонија

Mисајловски: Потребни се брзи избори

пред 2 години
Македонија

Mисајловски: Секоја сериозна држава поставува граница на сопствената надворешна политика и црвени линии

пред 3 години
Македонија

Мисајловски: Не правете погребни чекори!

пред 3 години
Пресинг

Мисајловски: Економијата ни е на колена, а власта ќе ги покачува даноците

пред 3 години
Македонија

Мисаjловски: Ќе бараме и предвремени парламентарни избори заедно со локалните

пред 3 години
интервју со пратеникот на вмро-дпмне

Мисајловски: Ова е коруптивно-клептоманска влада

пред 3 години
Македонија

Мисајловски: Гоце Делчев е Македонец! Гоце Делчев е Македонија!

пред 3 години
Македонија

Mисајловски: Kако министер не влијаев врз вработените во администрацијата да излезат на протестите

пред 3 години
Македонија

Мисајловски: Неприфатлив е законот за државјанство и предлогот тоа да се добие со тројца сведоци

пред 3 години
Македонија

Мисајловски: Не го прифаќам овој резултат бидејќи е фалсификат

пред 4 години
Македонија

Вице „пироманот“: Дали Заев даде „зелено светло“ да се запали семејниот дуќан на Мисајловски?

пред 4 години
Македонија

Мисајловски го покажа Клиничкиот центар што го „изгради“ СДСМ

пред 4 години