Ознака: уставни измени
Македонија

Паднаа сите лаги на власта дека ВМРО-ДПМНЕ ќе ги поддржи уставните измени

пред 9 мес.
Македонија

Џафери може да го одолговлекува гласањето за уставни измени до последниот работен ден на овој парламентарен состав

пред 9 мес.
Македонија

Власта ја започнува расправата за уставни измени без обезбедени 80 пратеници

пред 9 мес.
Македонија

Ковачевски е свесен дека нема 80 пратеници

пред 9 мес.
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Уставни измени под овие услови и бугарски диктат нема да има

пред 9 мес.
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Уставните измени нема да поминат

пред 10 мес.
Став на ВМРО-ДПМНЕ

Народот е сплотен зад националните интереси, уставни измени нема да има

пред 10 мес.
Македонија

Со одложено дејство: Министрите од ДУИ потпишале оставки кои ќе важат ако ВМРО-ДПМНЕ гласа за промена на Уставот

пред 10 мес.
Став на ВМРО-ДПМНЕ

Власта си лицитира: Еднаш велат им фалат им шест пратеници од опозицијата, сега велат фалат осум

пред 10 мес.
Македонија

Koвачевски: Уставните измени не го загрозуваат ниту едно идентитетско прашање, затоа граѓаните нема за што да бидат загрижени

пред 10 мес.
Македонија

Почнува постапката за уставни измени, двотретинско мнозинство нема

пред 10 мес.
Македонија

Ако го промениме Уставот: Со наши пари ќе ја финансираме бугарската дијаспора

пред 10 мес.
Македонија

Oва е целосната содржина на уставнитe измени кои на 18 август ќе бидат пред пратеницит

пред 10 мес.
Македонија

Уставните експерти сработија пет запирки за пет месеци

пред 10 мес.
Македонија

Владо Поповски: Парадокс би било дека сме благодарни на Бугарите за создавањeто на Македонија

пред 10 мес.
Македонија

Уставните измени ќе бидат пратени во Собрание без измена на Преамбулата?

пред 10 мес.
Македонија

Власта ги условува изборите со уставните измени

пред 11 мес.
Македонија

Јули ќе помине а власта секој ден ги „испраќа“ уставните измени во Собрание

пред 11 мес.
Македонија

Османи конечно сфати дека ВМРО-ДПМНЕ нема да гласа за уставни измени

пред 11 мес.
Македонија

Ни цврстите гаранции не можат да ги убедат Македонците да поддржат уставни измени

пред 11 мес.