Ознака: стојко пауновски
Македонија

Заев е решен да го смени директорот кој не сака да прими рамковни Албанци

пред 3 години
Економија

Инспекторите затвориле две кафетерии во Гостивар и во Охрид, а издале 13.676 решенија за изолација

пред 4 години
Македонија

Стојко Пауновски, директорот на Државен пазарен инспекторат е позитивен на Ковид-19

пред 4 години
Економија

Пауновски: Угостителите да не ги отвораат објектите додека не се укине забраната за работа

пред 4 години
Економија

Пауновски: Цената на лимоните треба да изнесува до 110 денари

пред 4 години
Економија

Пауновски: Сите цени кои се зголемени по 11 март, ќе бидат вратени

пред 4 години
Економија

Затворени 17 објекти за непочитување на препораките за коронавирусот

пред 4 години
Предупредување од надлежните по последниот случај на агенцијата “Одмори се“

Граѓаните да патуваат со лиценцирани агенции и да потпишуваат договори

пред 5 години
Интервју со директорот на државниот пазарниот инспекторат

Пауновски: Се жалат, а дел од нив ја прават сивата економија

пред 5 години