Ознака: промоција
Економија

Денеска ќе се знае колку ќе поскапи струјата

пред 2 години
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ промовираше уште десет кандидати за градоначалници

пред 3 години
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ соопшти дел од кандидатите за градоначалници: Интелектуалци, доктори, стопанственици, нови лица за нов лик на партијата

пред 3 години
Македонија

Владината промоција на албанската нација во Македонија води кон сецесија!?

пред 3 години
Македонија

Промовирана поштенска марка по повод настапот на македонските фудбалери на ЕП

пред 3 години
Магазин

Промоција на нумизматички каталог во Музеј-галерија Кавадарци

пред 3 години
Магазин

Горазд Китановски ја промовираше својата поезија во автобусот број 41 на пат за Драчево

пред 3 години
Магазин

Промоција на книгата „Турски документи за историјата на Македонија, пописи од XIX век – Скопски Санџак, Тетовска Каза“

пред 3 години
Магазин

Филиповски го промовираше „Македонски рок времеплов“: Некои идни генерации можеби ќе ја продолжат оваа приказна

пред 3 години
Магазин

Онлајн промоција на „Јас и аутизмот“ наменета за сите родители со посебен акцент на оние што имаат дете со аутизам

пред 3 години
Магазин

Онлајн промоција на Автобиографијата на Марко Цепенков

пред 3 години
Магазин

Промоција на книгата „(Кaлеидо) Скопски шеми“ од Љубомир Грбевски-Џери

пред 4 години
Магазин

Промоција на „101 сонет од една чудна пролет“ од Владимир Мартиновски

пред 4 години
Магазин

Збирката поезија „Аптека“ од Ивана Харикли вечерва ќе биде промовирана во МКЦ

пред 4 години
Магазин

Промоција на збирката раскази „Во главата слушам песни“ од Елизабета Баковска

пред 4 години
Македонија

Промоција на нови полициски службеници

пред 5 години
Економија

Промоција на врвни македонски вина во САД

пред 5 години
Македонија

Промовирана книгата „Македонија искон и вечност”

пред 5 години
Магазин

Мобилна апликација за промоција на богатствата на Скопската чаршија

пред 5 години
Атентатот врз покојниот претседател Киро Глигоров одново се актуелизира

Малески: Работата е пресериозна за да се прави естрадно шоу, Гајдов: Не знам зошто толку врева

пред 6 години