Ознака: предраг димитровски
Колумни

Ни браќа, ни братучеди-бугарски пичове!

пред 2 недели
Колумни

Ќе направи ли СДСМ список кој има право да зборува за корупцијата?!

пред 4 недели
Колумни

Ќе го прашаат ли сега децата Заев дали е „политички монструм“?!

пред 1 месец
КОЛУМНА НА ПРЕДРАГ ДИМИТРОВСКИ

На која „вода“ е Зоран Заев?!

пред 3 мес.
КОЛУМНА НА ПРЕДРАГ ДИМИТРОВСКИ

Бојко, ми фалиш, будалче!

пред 4 мес.
КОЛУМНА НА ПРЕДРАГ ДИМИТРОВСКИ

„А“ како Андреј, „к“ како Красимир, „и“ како идиот(и)

пред 4 мес.
Колумни

На Борисов и Захариева ни Господ нема да им прости!

пред 5 мес.
КОЛУМНА НА ПРЕДРАГ ДИМИТРОВСКИ

Вампири во Бугарија!

пред 5 мес.
КОЛУМНА НА ПРЕДРАГ ДИМИТРОВСКИ

Кутрото мало Татарче

пред 6 мес.
Македонија

Предраг Димитровски: Невозможно е 4 месеци институциите да не знаат кои стои зад дивоградбата кај Мавровка

пред 6 мес.
колумна на предраг димитровски

Отворено писмо до бугарскиот премиер: „Г-дин Борисов, какво ште му набивате на нашија тапанар“?!

пред 7 мес.
Колумни

Рециклираниот Али Баба и 40-те разбојници

пред 8 мес.
КОЛУМНА НА ПРЕДРАГ ДИМИТРОВСКИ

Од муртинска лејка инстант вмро-вец не бидува

пред 8 мес.
колумна на предраг димитровски

Бугарски мајмун од сортата Ангел Џамбаски

пред 8 мес.
Колумни

Дали зборува Стево или Зоки?!

пред 9 мес.
колумна на предраг димитровски

Социопатски СДСМ

пред 9 мес.
КОЛУМНА НА ПРЕДРАГ ДИМИТРОВСКИ

Големиот е*ач З.З

пред 10 мес.
КОЛУМНА НА ПРЕДРАГ ДИМИТРОВСКИ

Гоце, прости им, не знаат што прават!

пред 10 мес.
КОЛУМНА НА ПРЕДРАГ ДИМИТРОВСКИ

„Ас с,м Б,лгарче“

пред 10 мес.
КОЛУМНА НА ПРЕДРАГ ДИМИТРОВСКИ

Лажниот плач на патетичниот Никола Димитров

пред 10 мес.