Ознака: ПЦР тест
Македонија

Филипче не се изјасни дали е прифатливо барањето на синдикатите ПЦР тестот за да биде на товар на работодавачите

пред 3 години
Економија

Туристичките агенции изелгуваат на улица ако се усови одлуката за задолжителен ПЦР тест за влез во земјава

пред 3 години
Регион

Eве каде може да заминете и без ПЦР тест или потврда за вакцина

пред 3 години
Економија

Дали со ПЦР тест или вакцина ќе се оди и на свадби?

пред 3 години
Регион

Ова лето до Црна Гора без ПЦР тест

пред 3 години
Регион

Во Србија на вакцинација можеме да влеземе без ПЦР тест

пред 3 години
Свет

Задолжителен ПЦР-тест при влез во Шведска

пред 3 години
Свет

Во ЕУ само со негативен ПЦР тест и карантин од 14 дена

пред 3 години
Свет

Во Австрија на фризер само со негативен ПЦР не постар од 48 часа

пред 3 години
Свет

Сега е и официјално: За во Германија ќе треба регистраација, ПЦР тест и карантин

пред 3 години
Свет

Франција воведe ПЦР-тест за сите патници кои сакаат да влезат во земјата

пред 3 години
Свет

Држави во кои може да патуваме во овој момент – без ПЦР тест и без карантин

пред 3 години
Регион

Од денеска во Србија само со негативен ПЦР тест или 10 дена карантин

пред 4 години
Регион

До крајот на месецов затворени копнените граници на Грција

пред 4 години
Македонија

На денешната седница на Владата се очакува одлука за патување во регионов без ПЦР

пред 4 години
Македонија

Mакедонските државјани може да патуваат во Словенија со негативен ПЦР тест не постар од 48 часа

пред 4 години