Ознака: Омо Илинден Пирин
Македонија

ОМО „Илинден“-Пирин: Тажно е што премиерот Ковачевски во ОН не ги спомена македонските малцинства во Бугарија и Грција

пред 6 дена
Регион

ОМО Илинден: Во Пиринска Македонија живее дел од македонскиот народ

пред 2 мес.
Регион

Бугарија се откажала од цар Самоил уште во 1947 година

пред 4 мес.
Регион

OМО Илинден-Пирин му одговори на Радев за „македонизмот“: Неговата изјава е дело на длабоката држава во Бугарија

пред 4 мес.
Регион

ОМО Илинден-Пирин за Радев: За такви изјави европски колеги би си дале оставка, но тие имаат достоинство

пред 5 мес.
Македонија

ОМО Илинден-Пирин му одговори на Ковачев: Во бугарската скала на безумие ќе треба да им се извиниме за антифашизмот!

пред 7 мес.
Регион

„ОМО Илинден Пирин“ му одговори на Радев: Не сме сепаратисти, се бориме за демократизација и европеизација на Бугарија

пред 8 мес.
Македонија

Пендаровски конечно кажа Македонци за нашите од Бугарија но и дека нема да им помогне

пред 8 мес.
Македонија

Пендаровски не одоговори дали „ОМО Илинден“ се Македонци

пред 8 мес.
Регион

„Непостоечките“ му одоговорија на Петков: Срамно е за премиер на европска земја осудена 14 пати за крешење на правата на Македонците да одбива дури и да разговара

пред 8 мес.
Регион

Петков: ОМО Илинден е провокација кон Ковачевски

пред 8 мес.
Регион

Mакедонците од Бугарија со порака до Петков дека постојат: Му посакуваме брзо закрепнување од овој срам и од оваа болест

пред 8 мес.
Македонија

Потег за поздравување: Пендаровски ќе ги прими здруженијата на Македонците од Бугарија

пред 9 мес.
Македонија

ОМО Илинден Пирин бара од ЕУ истрага за давањето бугарски државјанства на фиктивни адреси

пред 10 мес.
Регион

ОМО Илинден-Пирин: Бугарите се обидоа да ја фалсификуваат песната „Земја“ од Вапцаров

пред 2 години