Ознака: МСУ
Магазин

Во МСУ се отвора изложбата Голем формат II

пред 1 месец
Магазин

Преку 80 дела на 52 автори од утре изложени во МСУ

пред 2 мес.
Магазин

МСУ со отворен повик за престојното Биенале на млади уметници на тема „Страст за лутање“

пред 3 мес.
Магазин

Изложбата „70те и 80те во македонската ликовна уметност“ во МСУ достапна до крајот на февруари

пред 4 мес.
Магазин

100 „Златни влезници“ за МСУ, скриени во чоколадо

пред 6 мес.
Магазин

Изложбата „Вода/Ѕид“ од Јован Шумковски до крајот на февруари во МСУ

пред 6 мес.
Магазин

МСУ денеска ја отвора изложбата „Сета љубов (All the Love)“

пред 6 мес.
Магазин

МСУ утре ја отвора изложбата „Сета љубов“ со светски познати уметници

пред 6 мес.
Магазин

Предавање на Ејал Вајзман во МСУ

пред 7 мес.
Магазин

МСУ во сина боја, како дел од Светскиот ден на детето

пред 7 мес.
Магазин

Светски познати теоретичари и експерти на уметноста ќе одржат онлајн предавања во МСУ

пред 8 мес.
Магазин

Отворена е новата поставка на изложбата „Скопје, одново” во МСУ

пред 8 мес.
Магазин

Изложба „Panic Room“ во Музејот на современата уметност

пред 8 мес.
Магазин

Изложба фотографии и книга од Милчо Манчевски во МСУ

пред 8 мес.
Магазин

Групната изложба „Panic Room или скок во мислењето“ од петок во МСУ

пред 9 мес.
изложба во мсу

Конекции во колекциите – италијанско-македонски паралели

пред 3 години
Музејот на современа уметност отвора поставка на хрватскиот уметник

Изложба на Владимир Фрелих во МСУ

пред 3 години