Ознака: комора
Спорт

Роналдо се лади на минус 160 степени за подобра циркулација

пред 2 години
Македонија

Филипче: Лекарската комора го следи објавите на медицинските лица, кои ја компромитираат имунизацијата

пред 3 години
Економија

Стопанската комора на Србија ќе обезбеди 10.000 вакцини за бизнисмени и вработени од регионот

пред 3 години
Економија

Фотографите и камерманите формираа комора за да добијат помош од Владата

пред 3 години
Економија

Занаетчиите бараат да бидат опфатени во петтиот пакет антикризни мерки

пред 3 години
Економија

НУК: Битиќи итно да го прецизира терминот за средба ако Владата има сериозна намера да помогне

пред 3 години
Економија

НУК незадоволни од одлуката на Комисијата: Ако Владата ја прифати оваа препорака, нека размисли како и дали ќе ги надомести штетите

пред 4 години
Економија

СКСЗМ: Граѓаните да се известат најмалку 48 часови пред одлуките за ограничување на движењето да стапат во сила

пред 4 години
ќе учествуваат на деловен форум во организација на стопанската комора

Турски бизнисмени заинтересирани за партнерства со фирми од Македонија

пред 5 години
СОСТАНОК ВЛАДА-КОМОРА

Македонската економија да се направи поконкурентна

пред 5 години
Економија

Едногодишни грантови за осум организации од УСАИД

пред 6 години