Ознака: к 15
Економија

К-15 мора да се исплати, кризата не смее да биде изговор

пред 2 години
Економија

И оние фирми што оваа година нема да покажат добивка, а имаат финансиски резерви да исплатат К-15

пред 4 години
Економија

Колку изнесува К-15 за оваа 2020 година?

пред 4 години
Економија

Вработените во приватниот сектор до крајот на годината треба да добијат К-15

пред 4 години
Економија

И фирмите кои покажуваат загуба да исплатат К-15, апелира Владата

пред 4 години
Економија

Фирмите што нема да остварат добивка нема да треба да исплатат К-15

пред 4 години
Економија

ЕЛЕМ: За нас не е меродавно толкувањето од Финансии, дали е морална исплатата на К-15

пред 4 години
Економија

ССМ: Работодавачите на почетокот на месец јули да исплатат регрес за годишен одмор

пред 4 години
Економија

Хесиншки комитет регистрира исплати на К-15 од 1.000, 500 и 100 денари

пред 5 години
Економија

МТСП: Компаниите да им исплатат К-15, a работниците да пријават ако не добијат

пред 5 години
Економија

КСС со протест пред Владата ќе бара исполнување на нивните барања

пред 5 години
Економија

Скопските „комуналци„ ќе добијат К-15 за 2016, 2017 и 2018 година

пред 5 години
бараат поголеми плати и к-15

КСС утре со исти барања на нов протест во Куманово

пред 5 години
ПРВА ВЛАДИНА СЕДНИЦА ВО 2019

Инспектори ќе проверуваат дали се исплаќало К-15

пред 5 години
ССНМ потсетува

Работодавачите имаат обврска да исплатат К-15

пред 5 години
Поради исплатата на К-15

Околу 99 проценти од вработените имаат обврска за електронска регистрација во УЈП

пред 6 години