Ознака: јавни набавки
Економија

Владата во 2019 е еден од најголемите јавни потрошувачи со склучени договори во вредност од 263,7 милијарди денари

пред 9 мес.
Економија

Центар за граѓански комуникации: Прекршен Законот за 68 отсто од договорите за јавни набавки поврзани со КОВИД

пред 1 година
ИЗВЕШТАЈ НА ЦЕНТАР ЗА ГРАЃАНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Половина од компаниите сметаат дека има корупција во јавните набавки

пред 1 година
град скопје во водство, а фабрика „Карпош“ од Скопје, му го презеде приматот на „Пуцко Петрол“

Општините лани спровеле јавни набавки во вредност од 97 милиони евра

пред 2 години
Економија

Тевдовски: Со новиот закон за јавни набавки се подобрува вклученоста на малите претпријатија во набавките

пред 3 години
Економија

Државните институции подобрени во јавните набавки, но далеку потребното ниво

пред 3 години
Економија

Собранието го усвои новиот Закон за јавни набавки

пред 3 години
Пршута,виршли без глутен, печеница, сокови

Мезењето во Владата ќе не чини 52 илјади евра

пред 3 години