Ознака: христијан мицкоски
Македонија

Мицкоски: Се водат разговори, бидете трпеливи, ќе направиме коалиција врз основа на програма

пред 2 мес.
Македонија

Мицкоски: Заев и Спасовски ја злоупотребија вонредната состојба за да протнат закони

пред 3 мес.
Македонија

Мицкоски: Почнуваме преговори за парламентарно мнозинство

пред 3 мес.
Македонија

Мицкоски: Ова е натпревар кој се игра до последната минута, па така е и со формирањето на владата

пред 3 мес.
Македонија

Мицкоски: Илинденците и сето она за што се бореа е нашата света кауза поради која и постои ВМРО

пред 3 мес.
Македонија

Мицкоски: Moжни се нови парламентарни избори наесен

пред 3 мес.
Македонија

Мицкоски: Можеби има поубави метрополи, но ова наше Скопје е најубавото

пред 3 мес.
Македонија

Мицкоски: Денеска е денот кога народот гласно ќе зборува, кога обновата победува

пред 3 мес.
Македонија

Мицкоски: Глас за помалите партии е глас за Заев

пред 4 мес.
Македонија

Mицкоски: Наместо правда и реформи во правосудството СДСМ, донесе „трас трас“ судски одлуки

пред 4 мес.
Македонија

Мицкоски: Да си ги вратиме децата од надвор, да ги наполниме улиците и домовите

пред 4 мес.
Македонија

Мицкоски: 60 пратеници за ВМРО-ДПМНЕ се реалност

пред 4 мес.
Македонија

Mицкоски: Да одбереме обнова, да ја исправиме Македонија, да ја спасиме од хибридниот режим

пред 4 мес.
Македонија

Мицкоски: Обновата е нашата визија за промена на тешката реалност која ја живее секој еден граѓанин

пред 4 мес.
Македонија

Мицкоски: „Обнова“ носи убави нешта за работниците, за земјоделците, стопанствениците, пензионерите

пред 4 мес.
Македонија

Мицкоски: Избори на 5-ти или 8-ми јули се невозможни

пред 4 мес.
Македонија

Телефонски разговор Мицкоски-Вархеји: Здравствената состојба приоритет при одредување на датумот за избори

пред 4 мес.
Економија

Мицкоски: Во економијата има катастрофални резултати

пред 5 мес.
Македонија

Мицкоски: Дури и Лаос, Камбоџа, Парагвај, Бангладеш се побезбедни земји од корона споредено со Македонија

пред 5 мес.
Македонија

Мицкоски: Состојбата со заразата со Ковид станува драматична

пред 5 мес.