Ознака: Глобал
Македонија

Владата им препорачува на државните институции да донираат пари за обновување на „Глобал“

пред 3 години
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ ќе ги обелодени сите афери за „Глобал“

пред 3 години
Македонија

Хидрантите во „Глобал“ биле неупотребливи

пред 3 години
Македонија

Обвинителството го заврши увидот за причините за пожарот во „Глобал“

пред 3 години
Македонија

Истрагата за пожарот ќе покаже дали има одговорност или не, смета Заев

пред 3 години
Македонија

Милошоски: Одговорноста за нефункциониот противпожарен систем во „Глобал“ води до општината и сопствениците

пред 3 години
Македонија

Стоилковски: Пожарот во „Глобал“ отвора прашања поврзани и со неговата градба и со актуелното стопанисување

пред 3 години
Македонија

Почна увидот за утврдување на причините за пожарот во „Глобал“

пред 3 години
Македонија

Дали Обвинителството ќе замижи пред неисправниот противпожарен систем во „Глобал“?

пред 3 години