Ознака: филхармонија
Магазин

Концертот „Камерна приказна“ во Филхармонија

пред 2 недели
Магазин

„Божествениот звук на Малер“овој четврток во Филхармонија

пред 3 недели
Магазин

„Клавишите на Арда“ вечерва во Филхармониjа

пред 1 месец
Магазин

Филхармонија ќе одржи концерт насловен „Музиката и градот“

пред 1 месец
Магазин

„Музиката и градот“: Kонцерт на Филхармонија со праизведба на електроакустичната симфониска поема „Скопје“ од Ана Пандевска

пред 1 месец
Магазин

Овој четврток уште еден од серијата концерти „Филхармонија за Филхармонија“

пред 2 мес.
Магазин

„Бетовен: Редефиниција“ вечерва во Филхармонија

пред 2 мес.
Магазин

Рецитал на бугарскиот пијанист Евгениј Генчев: „Фантазија“ во Филхармонија

пред 2 мес.
Магазин

„24 илјади бакнежи“ – љубовен концерт во Филхармонија!

пред 2 мес.
Магазин

Концерт на Филхармонија посветен на Саша Николовски -Ѓумар

пред 3 мес.
Магазин

Концертот за хармоника и оркестар „Аконкагва“ од Астор Пјацола во Филхармонија

пред 3 мес.
Магазин

Целосно реализирана концертната програма на Македонската филхармонија

пред 4 мес.
Магазин

Нова Година – нов почеток: Последен концерт на Филхармонија за 2020

пред 4 мес.
Магазин

Концертот под наслов „Созерцание“ вечерва во Филхармонија

пред 4 мес.
Магазин

Скопски солисти вечерва во Филхармонија со концерт под наслов „Нашите во Европа“

пред 4 мес.
Магазин

В четврток концерт „Филхармонија за Филхармонија“

пред 5 мес.
Магазин

Филхармонија ќе одржи концерт насловен „Бетовен #3“

пред 5 мес.
Магазин

Филхармонија вечерва слави роденден со концертот насловен „Колаж“

пред 5 мес.
Магазин

„Колаж“- роденденски концерт на Филхармонија со виолончелистката Кобекина како солист

пред 5 мес.
Магазин

Роденденски концерт на Филхармонија со врвната виолончелистка Анастасија Кобекина

пред 5 мес.