Ознака: денар
Економија

Бензините пак поскапеа, има ли крај?

пред 3 мес.
Економија

Гувернерката Ангеловска-Бежовска категорична: Девизните резерви ја гарантираат стабилноста на денарот

пред 5 мес.
Економија

Бензините поевтинуваат за половина денар, дизелот останува со иста цена

пред 6 мес.
Економија

ММФ: Стабилниот денар е клучно сидро на макроекономските политики

пред 2 години
Економија

Народната банка тврди дека денарот е и ќе остане стабилен!

пред 2 години
Економија

Од Народна банка смируваат: Денарот ќе остане стабилен

пред 2 години
на денот на монетарната самостојност

Ангеловска-Бежоска: Денарот е стабилен

пред 3 години
оценка на министерот за финансии и гувернерката на НБРМ

Денарот е стабилен – економијата закрепнува

пред 3 години
Силен бил и перформаност на економијата

Заев: Денарот е стабилен, моќноста на банките и НБРМ е добра

пред 4 години