Ознака: Декларација за Гоце Делчев
Македонија

Oсмани ја нарече Декларацијата за Гоце Делчев „политичко киднапирање“

пред 1 година
Македонија

СДСМ дека не преговара за Гоце Делчев, а бега од Декларација за негова заштита

пред 1 година
Македонија

СДСМ и ДУИ побегнаа од седницата за Декларацијата за Гоце Делчев

пред 1 година
Македонија

Заев и СДСМ сакаа името на државата да ни биде „Илинденска Македонија“ а сега бега од Декларација за Гоце Делчев

пред 1 година
Македонија

СДСМ нема да поддржи Декларација за Гоце Делчев, ВМРО-ДПМНЕ прашува што не чини до документот?

пред 1 година
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ ја повикува СДСМ да објасни што конкретно е неприфатливо во Декларацијата за Гоце Делчев

пред 1 година
Македонија

СДСМ нема да ја поддржи Декларацијата за Гоце Делчев, не им пречи што Петков го прогласи за Бугарин

пред 1 година
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе ја поднесе во Собрание Декларацијата за Гоце Делчев

пред 1 година
Македонија

Дали власта ќе ја прифати Декларцијата за Гоце Делчев што ќе ја предложи ВМРО-ДПМНЕ?

пред 1 година