Ознака: Централен регистар
Македонија

Централен регистар: Здруженијата кои нема да ги усогласат имињата, се бришат од Регистарот

пред 10 мес.
Македонија

Централен регистар се правда дека морале да го регистрираат „Ванчо Михајлов“

пред 2 години
Македонија

Зошто Централниот регистар дозволил регистрација на „Ванчо Михајлов“ без дозвола од Министерството за правда?

пред 2 години
Економија

Регистар на вистински сопственици на фирми до крајот на годинава

пред 5 години
Економија

Централниот регистар домаќин на светски бизнис регистри од над 60 држави

пред 5 години
со цел спречување перење пари и финансирање тероризам

Од следната година газдите да си го кажат името во Централен регистар

пред 5 години
потпишан меморандум - од наредната година

Централните регистри на Македонија и Србија со ист центар за давање услуги

пред 5 години
ВМРО-ДПМНЕ ОБВИНУВА

Централен регистер незаконски вработува, со Колективен Договор го заобиколува законот

пред 5 години