Ознака: бујар османи
Македонија

Бујар Османи: Информацијата за моја смена е лажна вест

пред 2 дена
Илустративниот историски час на Бујар како „големи мисли од малиот ум“

Сликата на Гоце Делчев во кабинетот на Радев, за Османи е доказ дека тој е „заеднички“!

пред 2 недели
Македонија

Османи ги нарече Бугарите во Македонија народ

пред 2 недели
Македонија

Преговори има ама не се гледаат: Привилегиран и среќен сум што претставувам земја, која конечно преговара со ЕУ

пред 4 недели
Македонија

Има ли нешто за заблагодарување?: Османи му се заблагодари на Макрон за францускиот предлог

пред 4 недели
Македонија

Османи тврди дека не треба да се употребува кратенката НМК: Кодовите на земјава се МК и МКД

пред 1 месец
Македонија

Oсмани не сака да каже дали Македонија била окупирана од Бугарија

пред 1 месец
Македонија

Oсмани сака да го креира и текстот на референдумското прашање

пред 2 мес.
Македонија

На Османи не му пречи што клубот „Ванчо Михајлов“ во Битола предизвикува негативни чувства кај Македонците

пред 2 мес.
Македонија

Зошто се крие декларацијата: Османи прифатил дека македонскиот јазик произлегол од бугарскиот?

пред 2 мес.
Македонија

Денеска Албанија ќе ги почне преговорите, Ковачевски и Османи ќе добијат само сликање

пред 2 мес.
Македонија

Манипулациите продолжуваат: Генчовска и Осмни го потпишаа протоколот, но неговото објавување повторно ќе почека

пред 2 мес.
Македонија

Владата по бугарски стапки: „Бугар“ Османи џентлмен или лажго?!

пред 3 мес.
Македонија

Откако ќе влезат во Уставот Бугарите ќе добијат вработување во Влада и настава на бугарски јазик

пред 3 мес.
Македонија

Левица: Османи го крие Протоколот затоа што предвидува учебниците да се пишуваат во Бугарија

пред 3 мес.
Македонија

Османи се заканува со меѓуетнички тензии

пред 3 мес.
Колумни

Идентитетски идиотизам мерен во проценти!

пред 3 мес.
Македонија

Oсмани призна дека забрзано се работи на нов француски предлог

пред 3 мес.
Регион

Бугарско МНР: Oсмани го преговарше Протоколот (ФОТО)

пред 3 мес.
Македонија

Maричиќ и Османи ќе чекале да ги видат бугарските услови па ќе се изјаснат

пред 3 мес.