Ознака: Беса транс
Хроника

Нов „Беса транс“: На Табановце фатени автобуси без документација

пред 3 мес.
Македонија

Истрага за „Беса транс“: Возачот виновен, автобусот постар отколку што се тврдеше

пред 3 мес.
Македонија

Починатите не говорат: Возачот прогласен за виновен за автобусот на „Беса транс“

пред 4 мес.
Македонија

Лиценцата на „Беса транс“ одземена дури денеска

пред 4 мес.
Македонија

Каква беше 2021: Беснееја пожари, се запали и болницата во Тетово, ВМРО-ДПМНЕ убедливо победи на локалните, загинаа 45 луѓе во автобусот на „Беса транс“

пред 5 мес.
Македонија

Бугарите скоро ќе излезат со резултатите за несреќата на „Беса транс“

пред 5 мес.
Македонија

И претседателката на Косово дојде да ги пречека загинатите (ФОТО)

пред 6 мес.
Македонија

Пола влада сосе претседател се истопорија да ги пречекаат загинатите од автобусот (ФОТО)

пред 6 мес.
Регион

Како сцена од Балканкан: Бугарите морале да ги издишуваат гумите од камионот за да влезе во мртовечницата (ФОТО)

пред 6 мес.
Регион

Ќе се прави ревизија колку е безбедна делницата „Струма“ во Бугарија

пред 6 мес.
Македонија

Загинатите од автобусот на „Беса транс“ со бугарски авион ќе бидат донесени во Скопје

пред 6 мес.
Регион

Бугарска министерка: Пожарот на автобусот е многу чуден

пред 6 мес.
Македонија

Автобусите на „Беса транс“ се регистрирале во Сарај

пред 6 мес.
Македонија

И ова е институција: Државниот инспекторат за транспорт не можел да изврши вонреден инспекциски надзор во „Беса транс“!?

пред 6 мес.
Македонија

Автобусот на „Беса транс“ без лиценца не смеел да влегува во земји на ЕУ

пред 6 мес.
став на вмро-дпмне

Потребни се оставки од Спасовски и Бочварски за автобуската несреќа

пред 6 мес.
Македонија

Синот на возачот на „Беса транс“ си го препознал татка си

пред 6 мес.
Македонија

Оставка-непознат збор за ДУИ и СДСМ

пред 6 мес.
Македонија

„Беса транс“ има 4 кривични пријави

пред 6 мес.
Македонија

Ова е списокот на сите починати (ФОТО)

пред 6 мес.