Ознака: Апостол Симовски
Македонија

Колку жители толку гласачи, за првиот човек на Статистика тоа не е спорно

пред 1 месец
попис или весела математика?

Жители имаме исто колку гласачи, ги нема ни оние половина милион иселени во време на „режимот“

пред 2 мес.
Македонија

Ново писмо: Бугарите во Македонија бараат личен увид во пописот

пред 2 мес.
Македонија

Компромитирачко писмо од Софија за пописот: Ќе „произведе“ ли бугарскиот софтвер 120.000 Бугари во Македонија!?

пред 2 мес.
Македонија

Пописот пак „зариба“: Симовски не сака ништо да го прашуваат

пред 3 мес.
Македонија

Симовски: Проблемите се отстранети, пописот е „апдејтиран“

пред 3 мес.
Македонија

Симовски ги моли граѓаните да се попишат

пред 3 мес.
Македонија

Симовски го одби предлогот на ВМРО-ДПМНЕ за електронски попис

пред 3 мес.
Македонија

Aпостол се јави: Пописот нема пак да се одложува

пред 5 мес.
Македонија

Директорот на статистика ни порача дека слободно може да се изјасниме како Македонци

пред 8 мес.
Македонија

Само господ и првиот човек на Статистика ќе знае како сме се попишале

пред 9 мес.
Македонија

Попис како желботека: Тие што не се во земјата ќе ги попишува тој што најмногу ги познава

пред 10 мес.
Македонија

Заев не може да го услогласи директорот со заменикот на Статистика а не да спроведе попис

пред 10 мес.
Македонија

Симовски: Граѓаните ќе треба да одговорат на шеесетина прашања на пописот, а смеат да не одговорат на три

пред 10 мес.
Македонија

Државниот завод за статистика уште отсега ги подготвува граѓаните дека резултатите од пописот нема да им се допаднат

пред 11 мес.
Се зголемува дупката во пензискиот систем, потребни реформи

Не се размислува за зголемување на старосната граница за пензионирање

пред 3 години