Нина Рудченко од Украина има неверојатна животна приказна. Двајца крадци влегле во нејзиниот дом за да ја ограбат. Само што влегле ја удриле со безбол палка и ја онесвестиле. Отако се исплашиле ја поливале со вода но Нина не давала знаци на живот ја однеле на локалните гробишта во Полтвата.

Ископале гроб ја пикнале во дупката и си заминале. По некое време Нина се разбудила и видела каде се наоѓа. Излегла од дупката и отишла право дома да пријави во полиција.

 

57 годишната жена се шегувала дека дупката била премногу мала и не се чуствувала пријатно.