Американската кечерка Лана Деј ги излуде фановите со ново провокативно видео. Овој пат згодната Лана е на кревет за масажа со црномуресто момче кое е нејзин колега. Тој нежно ја допира и според реакцијата на Лана таа ужива.

Само не знаеме како на тоа ќе реагира нејзиниот сопруг, борачот Александар Русев.Бугарот важи за многу љубоморен и сигурно нема да му биде драго поради видето.