Милан Павков е нов идол на навивачите на Црвена звезда. Стрелецот на двата гола против Ливерпул доживеа нешто што на малкумина им се има случено. „Делиите“ дојдоа под зградата каде што живее фудбалерот и му пееја серенади.

„Еј Павков скочи дај гол“.

Секоја чест, вака се сака клуб.