Драган Стојковиќ Пикси беше пресреќен по победата над Португалија со која обезбеди пласман на СП во Катар. По мечот влезе во соблекувалната кај играчите и на шега почна да ги „пцуе“.

Што правите. Па добро дали сте вие нормални, идете бре у пи..матер“

Цар.