Францускиот борец Дави Галон го изведе еден од најдобрите удари во ММА за оваа година.Тој со т.н “rolling thunder“ го нокаутираше Ангичанецот Рос Пирсон.

Дави високо ја подигна ногата и со силен удар го фрли на земја противникот.

Погледнете