На мечот Србија-Бразил беше постигнат досега најатрактивниот гол на СП. Дело е на играчот на Тотенхем Ричарлисон. Тој со полу ножички од свртување го совлада голманот на Србија.

Погледнете ја уште еднаш оваа бразилска магија.