Жељко Ражнатовиќ Аркан бил страв и трпет секаде каде што ќе се појавел. Од него се плашеле и криминалците и политичарите. Но, тоа не било ништо од она на што биле изложени припадниците на паравоената формација „Тигри“ која „војувала“ во Босна и Херцеговина и Хрватска.

Секој од нив што ќе покажел недисциплина морал да носи камен тежок 18 килограми во раце и да врти кругови на полигонот за трчање.

Каменот имал и посебно име „Господин дисциплина“.