Корона кризата во Грција донесе многу промени во сместувањето на туристие. Тоа се однесува и на оние што ќе отседнат во хотелите но и во приватните апартмани.
Собите ќе бидат исчистени пред гостите да пристигнат а за време на престојот посетителите самите ќе мораат да се грижат за хигената.

Нема да ја чистиме вашата соба за да не го изложуваме персоналот на вирусот. Ве советуваме да одржувате чиста. Чиста постелнина и крпи ќе бидат обезбедени секој четврти ден и тоа на барање на гостинот во кеса на затворање-стои во предупредувањето до гостите.