Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска ќе ја посети Компанијата Специјал, општина Ѓорче Петров.

Изјавата на Мицкоски по завршување на посетата може да ја следите во живо во видеото во продолжение.