Поранешниот градоначалник на Скопје Ристо Пенов се споменува за можен министер за локална самоуправа на местото од Горан Милевски, објави „А1он“.

Пенов не сака да коментира дали е подготвен за министерска функција, ниту дали сака министерско столче.

„Се е во игра, рано е, но не можам да давам изјави-изјави Пенов за „А1он“.