Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски на шеговит начин му одговори на изјавата на комесарот Јоханес Хан дека пратеници на ВМРО-ДПМНЕ трпат закани да не гласаат за уставни измени.

Тој на Твитер објави дека трпи „закани“ од неговата баба дека ако гласа за неуствниот договор за името „главата нема да си најдеш на раменици“ и бара ЕУ да го заштити.