Не сме ние тука да ги жалиме обвинетите дали се многу на судење или малку, тие се обвинети и нормално е дека ќе бидат во суд секој ден како што е ред и како што ќе закаже судот.

Ова го рече специјалната обвинителка Катица Јанева за обвинувањата на адвокатите на обвинетите во случаите на СЈО дека тие секојдневно се во судот.