Поранешната пратеничка Солза Грчева излезе со коментар за вчерашниот настап на премиерот Заев кога говорејќи за случајот „Рекет“ го употреби зборот „педер“’

Што сакаше да каже ЗЗ, дека само хетеро може да му ја бутне владата? Ова е примитивизам од најдолен вид. Гасете светло, го допревме дното! – пишува Солза Грчева на Фејсбук.