Иако сме среде лето најголемата регионална звезда Здравко Чолиќ знае каде ќе пее за Новата година.Тој ќе ги забавува гостите во Дубровник која ќе биде центар на случувањето во Хрватска.

Цената за концертот на Чола е една од највисоките-130.000 евра што предизвика негодување кај граѓаните. Сепк , локалните власти смируваат и убедуваат дека парите ќе се вратат од туризмот бидејќи за новогодишните празници очекуваат рекордна посета на гости.