Видео од плажа во близина на Утјеха во Црна Гора денеска ги зовре социјалните мрежи На  видеото се гледа како маж,  сопственик на плажа како се расправа со жена.

Во видеото се наведува дека тепачката дошло поради тоа што жената се капела во хиџаб и дека поради тоа била исфрлена од плажата.

Против тоа протестираат триста гости. И 300 од нас треба да се приспособат – вели човекот, а потоа за време на расправијата вели „затоа мразам муслимани-вели сопственикот на плажата.